Politie zoekt daders afsteken vuurwerkbom Voorschoten

0

Op de Oostbosch in Voorschoten is zondagmiddag rond 16.00 uur een enorme vuurwerkbom tot ontploffing gebracht. Dat ging gepaard met een enorme explosie die tot in de verre omtrek werd gehoord en die bovendien gepaard ging met een metershoge vuurtong.

De politie is dringend op zoek naar de daders en zoekt getuigen die meer of die hebben gezien wie de vuurwerkbom heeft afgestoken. Ook is de politie op zoek naar extra beelden van de ontploffing. Melden kan via 0900-8844 of anoniem via M 0800-7000.

Delen
Wintwerbier Festival Leiden 2018

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.