Eerste Repair Café van 2018 in de Merenwijk

0

Op zaterdagmiddag 13 januari is het Repair Café weer aanwezig in Buurtcentrum Op Eigen Wieken aan het Valkenpad 5 in de Leidse Merenwijk. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur helpen de reparatie-experts iedereen bij het herstel van bijvoorbeeld elektrische apparaten (geen computers), kleding, fietsen, meubels, speelgoed of servies.

Gereedschap en basismateriaal zijn aanwezig. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Rond het buurtcentrum is voldoende gratis parkeerruimte. Meer informatie staat op www.repaircafeleiden.nl.

Delen
Wintwerbier Festival Leiden 2018

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.