Twee aanhoudingen wegens verboden wapenbezit

1

De politie heeft gisteravond op de Lammenschansweg twee aanhoudingen verricht in verband met verboden wapenbezit. De auto waarin de twee zaten werd gecontroleerd en daarbij vonden de agenten onder andere een boksbeugel. De twee zijn meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen.

 

Delen
Wintwerbier Festival Leiden 2018

1 reactie

  1. Toby Fallon

    Boksbeugels worden via betaalde advertenties op facebook van bedrijven uit het buitenland verkocht en facebook plaatst deze notabene onder advertenties van scholen uit de regio… Ga daar maar is over nadenken…

Laat een reactie achter

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.