Politie waarschuwt voor malafide klusjesmannen in Voorschoten

1

Vandaag zijn er bij de politie meerdere meldingen binnengekomen over travellers die in Voorschoten hun diensten aanboden. Deze rondreizende klusjesmannen gaan langs de deuren en bieden bijvoorbeeld aan om de ramen te wassen, de gevel of dakgoot te reinigen of de tuin te bestraten. Vervolgens rekenen ze daarvoor vaak exorbitante bedragen.

De travellers spreken doorgaans Engels met een Iers accent en verplaatsen zich vaak in bestelbusjes. De klusjesmannen bieden hun diensten op het eerste gezicht goedkoop aan, maar al snel blijkt er ongevraagd meerwerk in rekening te worden. Ook is het geleverde werk vaak van slechte kwaliteit en worden de overdonderde klanten door de mannen op intimiderende of agressieve manier tot betaling bewogen. De politie adviseert om nooit met dit soort mensen in zee te gaan.

Delen
Proeftocht 2018

1 reactie

Geef een reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.