Lisa van der Geest wint in Olympisch stadion

0

De Leidse schaatster Lisa van der Geest heeft zaterdag weer een marathonwedstrijd gewonnen. Het was voor Van der Geest de vijfde overwinning dit seizoen in de KPN Marathoncup. Onlangs won ze al het Open Nederlands Kampioenschap op de Weissensee in Oostenrijk.

De wedstrijd vond plaats op de ‘Coolste Baan van Nederland’, een tijdelijke ijsbaan in het Olympisch stadion in Amsterdam. Van der Geest: “Gaaf om op de ‘De Coolste Baan van Nederland’ te strijden, met zo’n toffe ambiance! Het moest uit m’n tenen komen in de laatste tien rondes, maar het was genoeg!”

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.