Perfecte combinatie tussen bier en spijs tijdens Proeftocht

0

De Proeftocht, een culinaire bierwandeling in het centrum van Leiden, is dit keer geheel gewijd aan bier-spijs-combinaties. De chefs van vijf Leidse restaurants hebben vijf gerechten samengesteld die samen met een bier van een kleine Nederlandse brouwerij een uitermate smakelijke proeverij vormen. De Proeftocht vindt plaats op op 4 maart.

De deelnemende restaurants zijn onder andere het Prentenkabinet, de Gaanderijk, Pakhuis, In den Bierbengel en IJscafé Danice. De deelnemers wandelen van het ene naar het andere restaurant aan de hand van een aantrekkelijke wandelroute. In de restaurants genieten zij van heerlijke gerechten die vergezeld worden van een glas bier van een kleine Nederlandse Brouwerij. Veel aandacht wordt besteedt aan de bier-spijscombinaties die worden geserveerd die vooral worden bereid op basis van streekproducten. Het glas van 15cl, dat na afloop mee naar huis mag, en de wandelroute liggen op de eerste locatie klaar.

De kosten per deelnemer bedragen  49,50 euro p.p. (incl. vijf bieren met bijpassend gerecht, een proefglas en routebeschrijving). De online inschrijving stopt op donderdag 1 maart om 12.00 uur. Meer informatie en reserveren op www.proeftocht.nl.

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

Geef een reactie

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.