Boekenweek centraal in speciale radio-uitzending van Cultuur071

0

Na het succes van vorig jaar verzorgt het radioprogramma Cultuur071 van Sleutelstad FM ook nu weer een speciale radio-uitzending op locatie die helemaal in het teken staat van de boekenweek die op zaterdag 10 maart begint. De opname van deze boekenweekspecial is op woensdagavond 7 maart in Grand Café de Burcht en duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur. Publiek is van harte welkom om de opnames bij te wonen.

Te gast bij presentatoren Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok zijn in deze bijzondere uitzending onder andere VSB-Poëzieprijswinnaar Joost Baars, auteur Lidewijde Paris van het alom bejubelde boek ‘Hoe lees ik?’. Een nieuwe variant komt er aan ‘Hoe lees ik korte verhalen?’

Ook schuift journalist Marcel ten Hooven aan. Hij schreef ‘De ontmanteling van de democratie’. Of,  anders gezegd, hoe de kunst van het samenleven verstoord raakt en wat je er aan kunt doen. Een primeur, want dit boek verschijnt pas binnenkort.

Andere gasten zijn Kila van der Starre en Arjen Honkoop. Kila verzamelt straatpoëzie, poëzie die je aantreft in de openbare ruimte. Zij zal daarover vertellen. Arjen is aanwezig namens het Boudewijn Büch Gezelschap.

Verder is er live muziek van het duo Roma en Renée Stevense en een deskundig panel bestaande uit vertegenwoordigers van de boekhandels De Kler, Kooyker en Van Stockum. Zij maakten dit programma mogelijk. Samen met Grand Café de Burcht.

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

Geef een reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.