Daklozen wonen maanden op volkstuincomplex

13

De eigenaar van een tuinhuisje bij volkstuincomplex Ons Buiten kreeg afgelopen weekeinde de schrik van zijn leven. Toen hij zijn huisje zomerklaar wilde maken, ontdekte hij een enorme puinhoop in en om het huisje. Niet alleen vuilnis maar ook allerlei zaken die niet van hem zelf waren waaronder een fornuis met gasflessen en een magnetron. Na onderzoek kwam naar voren dat twee personen al een paar maanden in het huisje hadden gebivakkeerd.

De politie werd ingeschakeld en in overleg met de Officier van Justitie werd besloten dat alle spullen tijdelijk worden opgeslagen. De eigenaren van de spullen hebben vier weken de tijd om zich te melden.

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

13 reacties

Geef een reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.