Wateroverlast in Transvaal na gesprongen leiding

0

Rond 13.45 uur kwamen meerdere woningen in de Hakbijlenbuurt blank te staan door een gesprongen waterleiding aan de Transvaalkade in Leiden. In de keuken van een bovenwoning was een waterleiding gesprongen. Hierdoor kwamen de keuken en gang onder water te staan.

Het water liep via het plafond ook naar de benedenwoning, waar ook een waterballet ontstond. De bewoners stonden letterlijk met de kraan open te dweilen. De bewoners van de bovenwoning waren niet thuis, waardoor de brandweer de toegang tot de woning heeft moeten forceren om het water af te sluiten. Vervolgens heeft de brandweer het water weggezogen.

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

Geef een reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.