Politie waarschuwt voor gevaarlijk ijs

0

Nu de dooi in onze regio vol in ingezet is het afgelopen met de ijspret. Ook waar nog wel ijs ligt, wordt met klem afgeraden om nog te gaan schaatsen. Het is ronduit gevaarlijk zo waarschuwt de politie onder meer via Twitter.

Deze diashow vereist JavaScript.

Zaterdagmiddag was voorlopig het laaatste moment dat kon worden genoten van het schaatsen op natuurijs. Hier bijvoorbeeld op de Buitenhofvijver in Leiderdorp waar ook toen al de nodige  wakken, scheuren en zwakke plekken ontstonden.

De temperatuur in onze regio is inmiddels opgelopen tot zes graden boven nul. Vanmiddafg wordt het met acht graden nog een stuk warmer. Ook wordt er voor het einde van deze zondag door de weerdiensten rekening gehouden met regen.

 

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

Geef een reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.