Beroving met geweld bij winkelcentrum Stevensbloem

97

Gistermiddag rond 16.00 uur vond bij winkelcentrum De Stevensbloem in de Leidse Stevenshof een beroving plaats. De daders waren in ieder geval twee mannen. Mogelijk was er nog een derde persoon betrokken bij de beroving. De politie heeft de omgeving doorzocht, maar de daders zijn niet meer aangetroffen. Het is onbekend met welke buit de daders ervandoor zijn. Volgens ooggetuigen waren de daders agressief.

 

Delen
Proef de Lente bij Sligro Leiden

97 reacties

  1. Criminaliteit in de Stevenshof is een groeiend probleem. Lang niet alles bereikt de media. Een belangrijk gemis is blauw op straat. De politie is nauwelijks zichtbaar in de wijk. Dat maakt de wijk kwetsbaar voor criminaliteit.
    Kijk bovendien de programma’s van de politieke partijen erop na. Dan kom je er snel achter dat deze wijk veel te weinig aandacht krijgt.

Geef een reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.