Openbaar vervoer rond 3 oktober

In verband met de 3 oktoberfeesten zijn de volgende busdiensten rond de viering van Leidens Ontzet aangepast: – Lijn 11/43: Op 3 oktober alleen richting station via Zernikendreef-Albinusdreef- r.a Wassenaarseweg- r.a Rijnsburgerweg- r.a Bargelaan- Station. – Lijn 13/14: Op 2 oktober wordt er v.a. 17.00 uur tot einde dienst, via de Zijlsingel, Herensingel gereden. Op 3 oktober vervallen deze lijnen in zijn geheel. – Lijn 15: Richting Leiderdorp Op 28 sept t/m 2 okt tot 17.00 uur via Bargelaan- Schipholweg-r.a W.de Zwijgerlaan-r.a Marnixstraat- l.a Maresingel-r.a Oude Herengracht- r.a Langegracht- l.a Klokpoort verder normaal. Op 2 oktober vanaf 17.00 uur t/m 3 oktober, via de W.de Zwijgerlaan-r.a Marnixstraat- l.a Maresingel rechtdoor Herensingel- l.a Kooilaan naar de Surinamestraat. Op 4 t/m 5 okt via Bargelaan- Schipholweg-r.a W.de Zwijgerlaan-r.a Marnixstraat- l.a Maresingel-r.a Oude Herengracht- r.a Langegracht- l.a Klokpoort verder normaal. – Lijn 15: Richting Leiden Op 28 sept t/m 2 okt tot 17.00 uur Klokpoort –r.a Langegracht- l.a Oude Herengracht- l.a Maresingel- r.a Marnixstraat- l.a W de Zwijgerlaan-l.a Schipholweg naar station. Op 2 oktober vanaf 17.00 uur t/m 3 oktober Kooilaan- r.a HerenSingel rechtdoor Maresingel-r.a Marnixstraat- l.a W de Zwijgerlaan-l.a Schipholweg via Bargelaan naar station verder normaal. Op 4 t/m 5 okt via Kooilaan- la. Herensingel rechtdoor Zijlsingel-r.a Oosterkerkstraat- r.a Pelikaanstraat/Klokpoort- r.a Langegracht-l.a Oude Herengracht-l.a Maresingel –r.a Marnixstraat- l.a W de Zwijgerlaan- l.a Schipholweg naar station. – Lijn 28: Op 28 sept t/m 1okt van Breestraat rechtdoor Noordeinde over spoorbaan direct r.a Rijnzichtbrug-r.a Morsweg-Station vv. Op 2 t/m 3 oktober, tussen Industrieterrein Roomburg en de Meerburgerkade via de Korevaarstraat naar station Lammeschans vv. Tijdens optocht 3 okt tussen 12.00 en 16.00 uur via Kanaalweg. Op 4 t/m 5 okt Breestraat rechtdoor Noordeinde en over spoorbrug r.a Rijnzichtbrug r.a Morsweg- Station vv. – Lijn 30: Let op: Wassenaarseweg afgesloten voor doorgaand verkeer Op 26 sept t/m 6 oktober, Routewijziging via de Rhijngeesterstraatweg- Geverstraat, Rijnsburgerweg- r.a Bargelaan- Station- Morsweg- l.a Rijnzichtbrug- l.a Haagweg- r.a Witte Singel verder nornaal vv. Op 2 okt t/m 3 oktober alleen van Oegstgeest tot Leiden CS vv. – Lijn 31/41: Op 28 sept t/m 1okt van Breestraat rechtdoor Noordeinde over spoorbaan direct r.a Rijnzichtbrug-r.a Morsweg-Station vv. Op 2 t/m 3 oktober, v.a. het Vijf Meiplein keren op rotonde en via de Churchilllaan, Doc.Lelylaan en de Plesmanlaan naar het station vv. v.a. het Vijf Meiplein rijdt een pendeldienst via station Lammeschans naar de Korevaarstraat Op 4 t/m 5 okt Breestraat rechtdoor Noordeinde en over spoorbrug r.a Rijnzichtbrug r.a Morsweg- Station vv. – Lijn 40/42: Op 28 sept t/m 1okt van Breestraat rechtdoor Noordeinde over spoorbaan direct r.a Rijnzichtbrug-r.a Morsweg-Station vv. Op 2 t/m 3 oktober via de Koninginnenlaan, Vijf Meiplein, Churchilllaan, Doc.Lelylaan en Plesmanlaan. vv. Op 3 oktober via Kanaalweg naar het Lammenschans-station. Op 4 t/m 5 okt Breestraat rechtdoor Noordeinde en over spoorbrug r.a Rijnzichtbrug r.a Morsweg- Station vv. – Lijn 45: Op 28 sept t/m 1okt van Breestraat rechtdoor Noordeinde over spoorbaan direct r.a Rijnzichtbrug-r.a Morsweg-Station vv. Op 2 t/m 3 oktober via Koninginnenlaan-l.a Herenstraat-r.a Vijf Meiplein-r.a. Churchilllaan- Doc.Lelylaan – r.a Haagse Schouwweg- r.a Plesmanlaan naar het Station en de Merenwijk. vv. Op 4 okt t/m 5 okt van Breestraat rechtdoor Noordeinde over spoorbaan direct r.a Rijnzichtbrug-r.a Morsweg-Station vv. – Lijn 48/49: Op 28 sept t/m 5 okt Haagweg l.a Rijnzichtbrug r.a Morsweg-Station vv. – Lijn 56: Op 28 sept t/m 5 okt v.a. het Station via Bargelaan naar de Schipholweg en de W de Zwijgerlaan. vv. Verder normaal. – Lijn 65: Op 3 oktober tot het Lammenschans-station, keert hier en rijdt via de Kanaalweg naar de Hoge Rijndijk. ( Halteren op halte lijn 45 en 170) vv. Lijn 169/182/185/186/187/189: Op 28 sept t/m 1 okt Breestraat rechtdoor Noordeinde en over spoorbrug r.a Rijnzichtbrug r.a Morsweg- Station vv. Op 2 okt tot 18.00 uur via Korevaarstraat dan l.a naar Station Lammeschans halteren aan de lange buffer lijn 30. Wegrijden via l.a Sitterlaan-Burgravenlaan-r.a Hoge Rijndijk verder normaal. Vanaf 22.30 uur Richting Alphen van Station Lammeschans weer terug via Korevaarstraat- r.a Levendaal en verder normaal. Vanaf 18.00 uur rijden de bussen: H. Rijndijk- l.a. Burgravenlaan- Sitterlaan naar station Lammeschans. Halteren recht om de hoek lange buffer. Richting Alphen wegrijden: Lammeschans keren bij rotonde terug naar Sitterlaan- Burgravenlaan r.a. H. Rijndijk verder normaal. Op 3 oktober via de Stierenbrug- Persant Snoepweg tot het Rijnland Ziekenhuis vv. V.a. het Ziekenhuis rijdt er een pendeldienst via het Engelendaal en de W de Zwijgerlaan naar het Station. Er wordt een tijdelijke halte geplaatst ter hoogte van de Suzuki dealer, om passagiers over te laten stappen op lijn 28 die richting Levendaal gaat tot 12.00 uur. Op 4 t/m 5 okt Breestraat rechtdoor Noordeinde en over spoorbrug r.a Rijnzichtbrug r.a Morsweg- Station vv. – Lijn 170/204: Op 28 sept t/m 1 okt Breestraat rechtdoor Noordeinde en over spoorbrug r.a Rijnzichtbrug r.a Morsweg- Station vv. Op 2 t/m 3 oktober tot aan Lammenschans-station vv. (passagiers overgeven op pendeldiensten of verwijzen naar infobus ter plaatse. Op 4 t/m 5 okt Breestraat rechtdoor Noordeinde en over spoorbrug r.a Rijnzichtbrug r.a Morsweg- Station vv. Voor de lijnen 27, 32, 35, 50, 51, 55, 57, 145,149,232,240 en 249 zijn er geen bijzonderheden. Pendelbussen op 3 oktober Op drie oktober worden pendelbussen tussen Leiderdorp en Leiden ingezet die elke 10 minuten rijden. Dit zijn de routes: Leiden CS -r.a Plesmanlaan –l.a Haagse Schouwweg- l.a Dr Lelielaan rechtdoor Churchilllaan- l.a Vijfmeiplein rotonde rechtdoor r.a Zoeterwoudseweg-l.a Tomatenstraat-l.a Lammeschansweg direkt over de brug rechts/ links Oranjeboomstraat – l.a Levendaal-l.a Korevaarstraat en halteren bij videoland voor in/uit stappen. Leiderdorp: Rijnland ziekenhuis-l.a Persant Snoepweg- r.a Engelendaal- l.a W de Zwijgerlaan-l.a Schipholweg bij verkeerslichten r.a langs spoordijk dan r.a Rijnsburgerweg en bij verkeerslichten l.a Bargelaan vv. Er is een Informant/Coördinator bij de overstappunten aanwezig. Stationsplein Op het Stationsplein wordt het DRIS-systeem uitgeschakeld. Op de bussen vindt u de lijnnummers. Er zijn v.a. 10.00 uur tot 23.00 uur verschillende informanten aanwezig op Leiden station.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Je bent nu offline