De negenjarige Benjamin uit de Merenwijk wordt sinds woensdagmiddag vermist.

Negenjarige jongen uit de Merenwijk vermist

De Politie Hollands Midden is sinds afgelopen nacht 01.00 uur op zoek naar de negenjarige Benjamin Neyda. Toen zijn zus dinsdagmiddag thuis kwam in hun woning aan de Bosrode was Benjamin er niet. Zij vond dat op dat moment niet gek omdat zij dacht dat hij bij zijn broer was. Toen de jongen rond 21.00 uur nog steeds niet thuis was is de familie gaan zoeken. Om 01.00 uur werd de politie gewaarschuwd. Benjamin is mogelijk weggereden op een rood, gele kinderfiets. De fiets heeft voor geen spatbord. Hij draagt vermoedelijk een groen vest en bruine schoenen. De politie vraagt aan iedereen die de jongen heeft gezien om contact op te nemen via 0900-8844.

Update 11.00 uur: De politie laat zojuist weten dat Benjamin terecht is. Meer info volgt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×