Locatie:

Pieterskerk
Kloksteeg 16
2311 SL LEIDEN

Aanvang:

Donderdag 13 februari

Einde:

Zondag 16 februari

32e editie Scratch Muziekdagen Leiden

do 13 Messiah Scratch Muziekdagen PIETERSKERK
Overdag oefenen honderden zangers met solisten en orkest op de Messiah van Georg Friedrich Händel. Het werk wordt ’s avonds onder leiding van dirigent Bernard Touwen uitgevoerd. Solisten: Heleen Koele, Dave ten Kate, Peter Gijsbertsen en Martijn Cornet. Voor kaarten zie de website www.scratchleiden.nl of aan de kassa in de kerk. 19.30 uur

vr 14 Messiah voor Jongeren Scratch Muziekdagen PIETERSKERK
Hetzelfde programma als op donderdag maar nu uitgevoerd door jongeren uit het voortgezet onderwijs. Solisten: Anastasia Terranova, Melissa Zgouridi, Nick van Kuipers en Samuel Wong. Het geheel staat onder leiding van dirigent Danny Nooteboom. 19.00 uur

za 15 Musical Highlights Scratch Muziekdagen PIETERSKERK
Spetterende nummers uit onder meer We will Rock You, Soldaat van Oranje, Evita, West Side Story en Sister Act worden overdag ingestudeerd en vanavond uitgevoerd. Zin om nog mee te doen? Kijk dan op de website www.scratchleiden.nl ook om kaarten te bestellen of koop die aan de kassa in de kerk en luister naar de solisten Vannessa Thuyns en Bram Ven. Verteller: Lizzy de WIlde. Orgel: Niek van der Meij. Dirigent: Martin van der Brugge. 19.30 uur

zo 16 Johannes Passion Scratch Muziekdagen PIETERSKERK
Wat kinkt mooier dan één van de meesterwerken van Johann Sebastian Bach? Wil je deze dag nog meedoen, kijk op de website www.scratchleiden.nl of dat nog kan. Het geheel staat onder leiding van dirigent Paul Valk. Solisten zijn Wendy Roobol, Mirjam Schreur, Falco van Loon, Martijn Zwitserlood en Ronald Dijkstra. Kaarten via www.scratchleiden.nl of aan de kassa in de kerk. 19.30 uur

Meer informatie

Gepubliceerd: 9 februari 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×