Locatie:

Cultuurhuis Sijthoff Doezastraat
Doezastraat 1B
2311 GZ LEIDEN

Aanvang:

Zaterdag 29 februari om 10.00 uur

Badkamerzang

De Open Zang Zaterdag Ochtend op iedere laatste zaterdag van de maand o.l.v. pianist/dirigent Robert Vuijk is bedoeld voor alle mensen (alle seksen, alle leeftijden) die van zingen houden. Ook al ben je zelf niet zo overtuigd van jouw eigen zangkwaliteit en zing je het liefst alleen in de badkamer of heb je al ervaring met zingen in een koor maar wil je graag zonder verdere verplichtingen (geen lidmaatschap of uitvoeringen) met andere mensen zingen, dan is dit “Badkamerkoor” iets voor jou! Het gaat hier niet om het niveau of de techniek, maar om het plezier en de energie!

Het repertoire is heel breed: inzingcanons, gospels, licht klassiek, volksmuziek, swing, ballads, popmuziek met veel nummers uit de Top-2000 (o.a. ABBA, Beatles, Dylan, U2, maar ook Coldplay), Franse chansons, Nederlandstalige liedjes (Boudewijn de Groot, Herman van Veen, Ramses Shaffy, Annie MG Schmidt/Harry Bannink, ACDA en de Munnik, Doe Maar, Claudia de Breij, en nog veel meer), kortom alles wat lekker zingt is geschikt om in het Badkamerrepertoire te komen. Van de meeste nummers heeft Robert ook de partituur afgedrukt en een aantal daarvan kunnen ook meerstemmig worden gezongen. De muziek zit in een map die je kunt lenen of –als je wellicht thuis ook nog de liedjes wilt zingen of spelen- kunt kopen.
Kom zingen, samen maken we er een heerlijke ochtend van!

Entree: € 10, aanmelden is niet nodig

Klik hier voor meer info.

Gepubliceerd: 25 februari 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×