Locatie:

Museum De Lakenhal
Oude Singel 32
2312 RA LEIDEN
info@lakenhal.nl
www.lakenhal.nl

Aanvang:

Zondag 23 februari om 13.30 uur

Familierondleidingen

Zondag 23 februari, woensdag 26 februari en zondag 1 maart van 13.30 tot 14.30 uur

Vier de voorjaarsvakantie in Museum De Lakenhal! Tijdens de interactieve familierondleiding ga je samen op een spannende ontdekkingstocht door de veelzijdige collectie van Museum De Lakenhal. Je komt van alles te weten over de rijke geschiedenis van Leiden. Zoek details in bijzondere kunstwerken met een verrekijker en ga met elkaar in gesprek over wat je eigenlijk viert tijdens Leidens Ontzet. Na afloop van de Familierondleiding kun je terecht in het Open Atelier, waar jullie samen de handen uit de mouwen kunnen steken onder begeleiding van een beeldend kunstenaar.

Reserveer snel een plekje via boekingen@lakenhal.nl. Per rondleiding is er plek voor maximaal 15 deelnemers. Deelname aan de Familierondleiding is gratis met een geldig entreebewijs. Kinderen en jongeren tot 18 jaar hebben altijd gratis toegang tot het museum.

Klik hier voor meer info.

Gepubliceerd: 22 februari 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×