Sesamstraat live!

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! ‘Sesamstraat’ bestaat vijftig jaar en komt met een grootse show naar het theater. Koekiemonster, Elmo, Tommie, Bert en Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater, voor deze fantasierijke familiemusical.Een spannend, nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: haar rommelzolder. Op zoek naar een oud kinderboek, ziet Sophie plots een oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog meer spulletjes; allemaal uit Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… De Sesamstraat-vriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal, waarin alles kan én alles mag.

Gepubliceerd: 9 februari 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×