Locatie:

Hut van Ome Henne online

Aanvang:

Vrijdag 27 maart om 22.30 uur

De Hut TV - Fridaynight Quarantaine Afterparty

Een week verder in quarantaine… De bar is inmiddels opgedroogd… De eindexamens zijn gecanceld.. De studie ligt al een paar weken stil en de UB is inmiddels gesloten, niet dat je al intensief aan het leren was voor die tentamens, maar toch…. Ben jij klaar met het opzuipen van de biervoorraad van je vader of dagelijks dronken wakker worden in het bed van je huisgenoot?

Tune dan vrijdagavond 22:30 in via Facebook of Instagram bij Hut TV! Dé lekkerste quarantaine-show van Leiden!

Een hele avond zal gevuld worden met de beste hits, dus zet die fles wodka maar alvast klaar en begin maar vast warm te gooien met bierpong, want wij gaan tot in de late uurtjes door om jullie billen te laten schudden. De temperaturen gaan zo hoog oplopen dat je woonkamer voelt als een appartementencomplex aan de boulevard op Chersonissos!

Natuurlijk willen wij JOUW moves, billen en dronken taferelen LIVE bij ons in de show zien! DM ons daarom via Facebook #dehutvanomehenne of Instagram @dehutvanomehenne! Tot vrijdag! 🤟🏻🍺

Gepubliceerd: 26 maart 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×