Locatie:

Museum Voorschoten

Aanvang:

Zaterdag 18 april om 14.00 uur

Entree:

2,50 euro

Interactieve rondleiding langs tentoonstelling Dorp in Oorlogstijd

Museum Voorschoten is gesloten voor bezoekers maar de rondleiding langs de tentoonstelling ‘Dorp in Oorlogstijd’ en de lezingencyclus ter ere van 75 jaar bevrijding gaan gewoon door. Via webcams en livestream komt het museum bij mensen thuis. De interactieve rondleiding is op zaterdag 18 april om 14.00 uur.

Dan kun je vanaf de bank of tuinstoel ‘meelopen’ in het museum langs de tentoonstelling ‘Dorp in Oorlogstijd’. Uit de eerste hand hoor je de verhalen bij de voorwerpen in de vitrines. Ook is het mogelijk om vragen te stellen aan rondleider Jan Koster.

Wie deze rondleiding live wil meemaken, kan een kaartje bestellen bij Museum Voorschoten, website.museumvoorschoten.nl. Je krijgt dan een link naar toegestuurd. Voor het pauzedrankje moet je wel zelf zorgen.

Gepubliceerd: 7 april 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×