Locatie:

Online via Kortebaandraverij.nl

Aanvang:

Maandag 6 april om 15.30 uur

Entree:

gratis

Finale kortebaandraverij digitaal

Door de coronacrisis kunnen paarden niet meer fysiek tegen elkaar strijden in de normale kortebaandraverijen. Online kan dat nog wel, compleet met live-verslag op Twitter en een TipCompetitie. Kortebaandraverij.nl organiseert een nieuwe competitie aan de hand van oude filmopnamen om het verlies aan echte kortebaanwedstrijden een beetje op te vangen. Organisator Mathieu Hilgersom noemt het vooral ‘leuk vermaak’. Net als bij de echte kortebaandraverij doen er 24 paarden mee.

Donderdag 26 maart binden de eerste twee paarden de strijd aan om 9.30 uur. Om 15.30 uur is de tweede rit van de dag. Elke dag worden er twee ritten verreden. Van de deelnemende paarden zijn filmbeelden van hun laatste ontmoeting opgezocht. De uitkomst daarvan bepaalt wie er doorgaan in deze afvalrace. Zondag 6 april zal de finale worden verreden.

Gepubliceerd: 25 maart 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×