Locatie:

Museum Voorschoten digitaal

Aanvang:

Woensdag 8 april om 20.00 uur

Entree:

2,50 euro

Lezing Engelandvaarders Museum Voorschoten

Museum Voorschoten is gesloten voor bezoekers maar de rondleiding langs de tentoonstelling ‘Dorp in Oorlogstijd’ en de lezingencyclus ter ere van 75 jaar bevrijding gaan gewoon door. Via webcams en livestream komt het museum bij mensen thuis. De eerste lezing is op woensdag 8 april om 20.00 uur.

Historisch onderzoeker Sierk Plantinga die als rondleider werkt in het Engelandvaardersmuseum in Noordwijk vertelt het verhaal van mannen en vrouwen uit de regio die net als de bekende Soldaat van Oranje in oorlogstijd de oversteek maakten van Nederland naar Groot-Brittanniƫ.

Wie deze lezing live wil meemaken, kan een kaartje bestellen bij Museum Voorschoten, website.museumvoorschoten.nl. Je krijgt dan een link naar toegestuurd. Voor het pauzedrankje moet je wel zelf zorgen.

Gepubliceerd: 7 april 2020



Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×