Locatie:

Museum Voorschoten

Aanvang:

Woensdag 29 april om 20.00 uur

Entree:

2,50 euro

Lezing Oorlogsbrieven over het alledaagse leven

Museum Voorschoten is gesloten voor bezoekers maar de rondleiding langs de tentoonstelling ‘Dorp in Oorlogstijd’ en de lezingencyclus ter ere van 75 jaar bevrijding gaan gewoon door. Via webcams en livestream komt het museum bij mensen thuis. De tweede lezing is op woensdag 29 april om 20.00 uur.

Nieske Vergunst en Lisanne Mathijssen schetsen in hun boek Oorlogsbrieven het alledaagse leven zoals dat opdook uit de brieven die de opa van Nieske tijdens de oorlog naar zijn familie elders in Nederland verstuurde.

Wie deze lezing live wil meemaken, kan een kaartje bestellen bij Museum Voorschoten, website.museumvoorschoten.nl. Je krijgt dan een link naar toegestuurd. Voor het pauzedrankje moet je wel zelf zorgen.

Gepubliceerd: 7 april 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×