Locatie:

www.plnt.nl

Aanvang:

Donderdag 16 april om 16.45 uur

Online PLNT OpenPubQuiz!

Hou jij wel van een ouderwets gezellige pubquiz? Doe mee aan de online PLNT OpenPubQuiz! Maak tijdens de quiz kennis met de PLNT Community, de startups en imponeer je tegenstanders met jouw buzzword vocabulair.

Heb jij de meeste vragen goed? Gefeliciteerd! Zodra de de maatregelen voorbij zijn, lunchen jij en een +1 naar keuze gratis in onze unieke Binnentuin! Verder ontmoet je de PLNT Community en krijg je onze biologische The Roof Blije Eieren en honing van de Busy Bees kado. De winnaar wordt direct na de quiz en via social media bekend gemaakt, dus mis het niet!

Het programma vind je op de website van PLNT.

Gepubliceerd: 6 april 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×