Locatie:

www.culthelden.com

Aanvang:

Zondag 26 april om 20.00 uur

Vijf verhalen van Leidse vrouwen

Marktsteeg 10 en CultHelden komen weer live naar je huiskamer met een de tweede livestream vanuit de Marktsteeg! Zondagavond 26 april nemen we je mee met de verhalen van vijf inspirerende Leidse vrouwen.

Op het programma:
Om 20:00u opent DansBlok de show met een moderne, indrukwekkende performance. Vervolgens gaat Susannah Herman in gesprek met Eva Schreuder over haar nieuwe collectie ‘Réflècts’. Ook komen de dames van DansBlok aan het woord: zij vertellen hoe ze deze tijd als artiesten ervaren en welke creatieve oplossing ze hebben bedacht op het sluiten van de podia.

Sophia Blyden sierde met Stories of Womanhood al vaak uitverkochte Leidse zalen. Met haar optreden transporteert ze ons met een Spoken Word sessie. Een laatste slotact van DansBlok is de kers op de taart.

Gepubliceerd: 23 april 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×