Locatie:

Eigen parcours
www.marathon.nl

Aanvang:

Zondag 10 mei om 10.00 uur

Einde:

Zondag 31 mei om 10.00 uur

Entree:

1,95 euro

Alternatieve afstanden voor Leiden Marathon

De Leiden Marathon heeft een manier gevonden om hardlopers en wandelaars tóch te kunnen laten starten. Via een speciaal ontwikkelde app kunnen deelnemers meedoen met de 5 of 10 kilometer die op een zelfgekozen parcours plaatsvindt. Alle resultaten worden via de app verzameld en in een ranglijst geplaatst. Ook ontvangen de deelnemers achteraf een certificaat.

Er is geen maximum aantal deelnemers. De enige voorwaarde voor deelname is dat een loper of wandelaar tussen 10 mei en 31 mei start. De app houdt vervolgens alle gegevens bij. Ook kunnen er foto’s en video’s via de app worden toegevoegd en kan alles worden gedeeld op sociale media.

Deelname kost 1,95 euro. Dat bedrag gaat naar de ondernemers die de app ontwikkelen. Aanmelden kan via de website van Leiden Marathon. Als de app beschikbaar is, krijgen deelnemers een mail met instructies een een code om deel te nemen.

Gepubliceerd: 2 april 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×