Locatie:

Sleutelstad TV

Aanvang:

Maandag 4 mei om 17.00 uur

Herdenking De Naald

Herdenking van de slachtoffers in de wijk De Kooi, georganiseerd door woningcorporatie De Sleutels bij De Naald. Met toespraak van directeur-bestuurder Gerda van den Berg van De Sleutels, het spelen van de Taptoe en twee minuten stilte.

Deze herdenking vindt plaats zonder publiek, maar wordt live uitgezonden via Sleutelstad TV.

Alternatieve herdenkingen
De Stichting Dodenherdenking Leiden organiseert op 4 mei enkele alternatieve herdenkingen om gezamenlijk stil te staan bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en de Vredesoperaties. De herdenkingen bij het Haagsche Schouw, De Naald (De Kooi) en de Pieterskerk en het Bevrijdingsmonument vinden nu zonder publiek plaats, maar worden op tv uitgezonden door de lokale omroep Sleutelstad. Ze zijn te zien via kanaal 46 (Ziggo) en online via www.sleutelstad.tv.

Gepubliceerd: 27 april 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×