Locatie:

www.culthelden.com

Aanvang:

Zaterdag 30 mei om 19.00 uur

Entree:

Gratis

'Live x Life'

Leids poppodium Gebr. De Nobel en het natuurhistorisch museum Naturalis Biodiversity Center slaan zaterdag de handen ineen voor een vier uur lange techno stream. Tijdens ‘Live x Life’ kunnen liefhebbers live luisteren naar de electronische dansmuziek van dj’s terwijl de collectie van het museum, waaronder het skelet van een tyrannosaurus rex, in beeld wordt gebracht.

De naam van het evenement is een woordspeling op de twee Leidse culturele instanties. Zo is het hoofdthema van het museum Naturalis ‘leven’ (life) en houdt het poppodium zich vanzelfsprekend bezig met livemuziek.

Het programma begint om 19.00 uur en is te volgen op het facebookevenement dat door het museum en poppodium is aangemaakt en op de website van CultHelden. Kijkers en luisteraars hoeven geen kaartje te kopen. Op het programma staan techno dj’s Amy Root, EgbertLIVE, Analog Kitchen en Formel.

Gepubliceerd: 25 mei 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×