Locatie:

Grand Café Van 't Huis
Catharinahof
2311 CS Leiden

www.leidsegeluiden.com

Aanvang:

Donderdag 9 juli om 20.00 uur

Entree:

Vanaf 6 euro

Kick off Leidse Geluiden

De gevolgen van de coronacrisis zijn ook voelbaar in de culturele sector in de Leidse regio. Daarom heeft een aantal Leidse muzikanten de handen ineengeslagen om een collectief te vormen: Leidse Geluiden. Het doel is om weer muzikale reuring in Leiden te brengen, maar ook om muzikanten te verenigen die elkaar ondersteunen, versterken en inspireren.

De recente opening van het Grand Café ‘’Van ‘t Huis’’ in het pand van de Stadsgehoorzaal te Leiden maakt het mogelijk dat hiervoor een podium is. De bedoeling is dat er na verloop van tijd meer locaties beschikbaar zijn waar deze optredens kunnen plaatsvinden. Voor deze zomermaanden is er op alle donderdagavonden een programma samengesteld door Leidse Geluiden. Waarbij er, door zowel het publiek als de top-notch van de Leidse muziekscene, weer genoten kan worden van het luisteren naar- en het maken van muziek.

Op 9 juli gaan vindt de kick off plaats met de eerste optredens, met onder meer Cedric Glans en Sven Rozier.

Gepubliceerd: 7 juli 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×