Locatie:

Pesthuislaan 7 (De Buurt 1.5)
Leiden

Aanvang:

Vrijdag 31 juli om 22.00 uur

Entree:

5,00 euro

Opening Culthuis in De Buurt 1.5 met Melle

De 20-jarige Leidse muzikant Melle Boddaert speelt vrijdagavond live in het Culthuis. Het nieuwste Leidse cultuurpodium is deze zomer geopend in het Pesthuis en maakt deel uit van de pop-up hotspot De Buurt 1.5. Vrijdagavond is de officiΓ«le opening en wie erbij wil zijn doet er goed aan snel kaartjes te reserveren voor het optreden dat rond 22.15 uur begint. Dat kan vanaf 29 juli om 17.00 uur. Zie ook www.debuurt-leiden.nl.

(Foto: Fenna Jensma).

𝖢𝗁𝖾𝗇 𝟀𝟒-𝗒𝖾𝖺𝗋 π—ˆπ—…π–½ π—†π—Žπ—…π—π—‚-π—‚π—‡π—Œπ—π—‹π—Žπ—†π–Ύπ—‡π—π–Ίπ—…π—‚π—Œπ— 𝖺𝗇𝖽 π—Œπ—‚π—‡π—€π–Ύπ—‹-π—Œπ—ˆπ—‡π—€π—π—‹π—‚π—π–Ύπ—‹ 𝖬𝖾𝗅𝗅𝖾 π—Œπ—π–Ίπ—‹π—π—Œ 𝗍𝖾𝗅𝗅𝗂𝗇𝗀 π—π—‚π—Œ π—Œπ—π—ˆπ—‹π—’, 𝖾𝗏𝖾𝗋𝗒𝗍𝗁𝗂𝗇𝗀 π–»π–Ύπ–Όπ—ˆπ—†π–Ύπ—Œ 𝖼𝗅𝖾𝖺𝗋. 𝖳𝗁𝖾 𝗐𝖺𝗒 𝗁𝖾 π—π—‹π–Ίπ—‡π—Œπ—…π–Ίπ—π–Ύπ—Œ 𝗍𝗁𝖾 𝗂𝗇𝖾𝗑𝗉𝗅𝗂𝖼𝖺𝖻𝗅𝖾 𝗆𝖺𝗀𝗂𝖼 π—ˆπ–Ώ π—†π—Žπ—Œπ—‚π–Ό π—‚π—‡π—π—ˆ π—π—‚π—Œ π—Œπ—ˆπ—‡π—€π—Œ 𝖼𝖺𝗇 π—ˆπ—‰π–Ύπ—‡ π—’π—ˆπ—Žπ—‹ π–Ύπ—’π–Ύπ—Œ 𝖺𝗇𝖽 𝗁𝖾𝗅𝗉 π—’π—ˆπ—Ž π—Žπ—‡π–½π–Ύπ—‹π—Œπ—π–Ίπ—‡π–½ π–Ώπ–Ύπ–Ύπ—…π—‚π—‡π—€π—Œ π—’π—ˆπ—Ž 𝗇𝖾𝗏𝖾𝗋 π—Žπ—‡π–½π–Ύπ—‹π—Œπ—π—ˆπ—ˆπ–½ π–»π–Ύπ–Ώπ—ˆπ—‹π–Ύ. 𝖀𝗏𝖾𝗋 π—Œπ—‚π—‡π–Όπ–Ύ 𝖬𝖾𝗅𝗅𝖾 𝖿𝖾𝗅𝗅 𝗂𝗇 π—…π—ˆπ—π–Ύ 𝗐𝗂𝗍𝗁 𝗍𝗁𝖾 π—Œπ—ˆπ—Žπ—‡π–½ π—ˆπ–Ώ 𝖺 π–Όπ–Ύπ—…π—…π—ˆ 𝖺𝗍 𝗍𝗁𝖾 𝖺𝗀𝖾 π—ˆπ–Ώ 𝖿𝗂𝗏𝖾 𝖺𝗇𝖽 π—Œπ—π–Ίπ—‹π—π–Ύπ–½ π—Œπ—‚π—‡π—€π—‚π—‡π—€ 𝖺𝗇𝖽 𝗐𝗋𝗂𝗍𝗂𝗇𝗀 π—π—‚π—Œ π—ˆπ—π—‡ π—Œπ—ˆπ—‡π—€π—Œ, 𝗁𝖾 π—π–Ίπ—Œ π—„π—‡π—ˆπ—π—‡ 𝗍𝗁𝖺𝗍 π—†π—Žπ—Œπ—‚π–Ό π—‚π—Œ 𝗐𝗁𝖺𝗍 π—†π–Ίπ—„π–Ύπ—Œ 𝗁𝗂𝗆 π—π—π—ˆ 𝗁𝖾 π—‚π—Œ. π–§π–Ύβ€™π—Œ 𝖽𝖾𝗍𝖾𝗋𝗆𝗂𝗇𝖾𝖽 π—π—ˆ π—Œπ—π–Ίπ—‹π–Ύ 𝗍𝗁𝖺𝗍 𝗆𝖺𝗀𝗂𝖼 π—ˆπ–Ώ π—†π—Žπ—Œπ—‚π–Ό 𝗐𝗂𝗍𝗁 π–Ύπ—π–Ύπ—‹π—’π—ˆπ—‡π–Ύ π—π—π—ˆβ€™π—Œ 𝗐𝗂𝗅𝗅𝗂𝗇𝗀 π—π—ˆ π—ˆπ—‰π–Ύπ—‡ 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 π—†π—‚π—‡π–½π—Œ 𝖺𝗇𝖽 π—…π—‚π—Œπ—π–Ύπ—‡.

Kaartjes via https://toursandticketsleiden.com/tour/26/Culthuis

 

Gepubliceerd: 29 juli 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×