Locatie:

PLNT (virtueel & live)

Aanvang:

Woensdag 8 juli om 20.00 uur

Entree:

Gratis

Stadscafé Leiden #15 'Architectuur & Leidse identiteit - botsing of buitenkans?'

Het Stadscafé duikt deze avond in de identiteit van Leiden en de vraag of architectuur en met name de vijftien procent extra te bouwen woningen botst met die identiteit of juist een buitenkans is om die identiteit zichtbaar te maken en te versterken.

Het gesprek staat onder leiding van Pieter van der Straaten met een rijk gevulde tafel met architecten: Michiel Riedijk (Neutelings Riedijk en winnaar van de Rijnlandse Architectuur Prijs 2019), Esther Stevelink (GAAGA) en Ronald Knappers (VVKH).

Stadscafé vindt plaats in PLNT en is zowel live (beperkt aantal plaatsen beschikbaar) als via de livestream te volgen. Aanmelden kan via dit formulier. Deelnemers kunnen hierin ook laten weten welke drie woningbouwprojecten volgens hun de identiteit van Leiden het meest versterken. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de uitzending.

Gepubliceerd: 26 juni 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×