Locatie:

De Elza Hoeve
Vlietweg 82
2323 LG Leiden

Aanvang:

Donderdag 16 juli om 20.00 uur

Entree:

5,00 euro

Wandeling over weilanden van laatste Leidse melkveehouderij

Belangstellenden kunnen donderdagavond een bezoek brengen aan De Elza Hoeve, de laatste melkveehouderij van Leiden. Boer Wilbert van der Post vertelt tijdens een wandeling over de impact van de Rijnlandroute op het boerenbedrijf en de natuur.

De wandelaars worden vanaf 20.00 uur ontvangen met cake en koffie. Aanvang van de wandeling is om 20.30 uur en de wandeling duurt zo’n twee uur. Van Der Post raadt aan om een verrekijker en fototoestel mee te nemen en goede schoenen aan te trekken.

De Elza Hoeve doet mee aan ‘#rondjekavelpad’ van Team Agro NL, een non-profit organisatie die zich inzet voor een positief imago voor boeren en tuinders. Deze twee weken bieden landbouwondernemingen verspreid door het land de mogelijkheid om een kijkje te nemen op hun erf. Aanmelden voor de wandeling op de boerderij aan de Vlietweg kan door een mailtje te sturen naar whl.vanderpost@gmail.com, meedoen kost 5 ,00 euro.

Meer informatie:
www.elzahoeve.com

Gepubliceerd: 15 juli 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×