Locatie:

De Buurt 1.5 (Pesthuis)
Pesthuislaan 7
2333 BA Leiden


Aanvang:

Zaterdag 22 augustus om 21.00 uur

Entree:

Kosten 15,00 euro p.p.

AAN TAFEL MET: Lucien Foort invites Willie Wartaal

Rotterdamse DJ en house-legende Lucien Foort leidt de tweede editie van AAN TAFEL MET. Na de grote festivals over de gehele wereld te hebben gezien en alle clubs in Nederland te hebben uitgespeeld komt Lucien nu naar De Buurt 1.5. Maar hij komt niet alleen, hij neemt hiphop-entrepreneur Willie Wartaal mee!

Naast hiphop-entrepreneur is WiWa ook volledig in zijn element als house-/eclectic-dj. Van diverse poppodia tot urban clubs, studentenfeesten en open minded festivals als Lowlands en Milkshake, WiWa is daar! Al deze invloeden uit zijn carrière hebben WiWa gemotiveerd een volledige solo EP te maken genaamd ‘Enkel Bangers’ (2020). De sound is anders dan wat je gewend bent van De Jeugd. WiWa is geïnspireerd door new kids. De tracks bevatten Hiphop, Dembow, Afro, Salsa & House met van alles erop en eraan. Uiteraard wel met een eigen saus en een diepere betekenis of boodschap.

Tickets: € 15,- p.p. excl. servicekosten

Leeftijd: 18+

Gepubliceerd: 13 augustus 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×