Locatie:

Polderpark Cronesteyn
www.leidsehooidagen.nl

Aanvang:

Woensdag 26 augustus om 10.00 uur

Einde:

Zondag 30 augustus om 16.00 uur

Entree:

6,00 euro p.p.

De Leidse Hooitocht

Van woensdag 26 tot en met zondag 30 augustus van 10.00 – 16.00 uur vindt ‘De Leidse Hooitocht’ plaats, het Corona-alternatief voor de Leidse Hooidagen. De Hooitocht door polderpark Cronesteyn leidt langs spannende natuuractiviteiten, verspreid door het hele park. Hoeve Cronesteyn is dit jaar het startpunt.

Als gezin of groep, met de BSO of een kinderfeestje, boek je online en kies je een tijdstip waarop je van start wilt gaan. Tijdens deze tocht door Cronesteyn, valt er van alles te doen en te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld op slootjes safari, de natuur ontdekken op de vierkante meter, pijl en boog maken en je eigen hapje bereiden. Sommige activiteiten kun je zelf doen, bij andere staan experts om je te helpen.

Uiteraard zijn alle activiteiten Corona-proof en handhaaft de organisatie de regels van het RIVM.

Tickets zijn 6,00 euro per persoon en moeten vooraf geboekt worden via:

www.leidsehooidagen.nl 

facebook.com/leidsehooidagen

 

Gepubliceerd: 8 juli 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×