Locatie:

De Buurt 1.5
Pesthuislaan 7
2333 BA Leiden
www.ginenrumfestival.nl

Aanvang:

Zaterdag 22 augustus om 15.00 uur

Entree:

Vanaf 18,50 euro

Gin & Rum Festival Leiden - Special Edition

Gin & Rum festival in het voormalig Pesthuis te Leiden. Deze editie is opgedeeld in drie verschillende shifts van maximaal 50 personen per shift. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een eigen gin glas om tijdens de drie masterclasses de cocktails uit te drinken. De masterclasses worden verzorgd door Catz GIN, Hayman’s en een verrassing! Tijdens iedere masterclass leer je de in- en outs over de desbetreffende Gin en krijg je de perfecte serve te drinken!

Op het terras wordt heerlijk eten verkocht en zijn ook nog twee andere Gin & Rum Huizen aanwezig om jullie te voorzien van de lekkerste cocktails. Ga voor tickets naar https://ginrum.sollidd.com/gin-rum-festival-leiden-special-edition/.

 

Gepubliceerd: 6 augustus 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×