Locatie:

Zwembad De Vliet
Voorschoterweg 6
2324 NE Leiden

Aanvang:

Vrijdag 28 augustus om 18.45 uur

Entree:

gratis

Gratis kennismaken met reddend zwemmen bij de Leidse Reddingsbrigade

Zwemveiligheid op en rondom het water is actueler dan ooit omdat er dit jaar vaker vakantie gevierd wordt in eigen land en omdat er deze zomer meerdere fatale verdrinkingen zijn geweest. Niet alleen op het strand maar ook in Leiden is de reddingsbrigade actief.

De Leidse Reddingsbrigade organiseert op 28 augustus in zwembad De Vliet een gratis introductieles ‘Reddend zwemmen’. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en reddingmiddelen laat de reddingbrigade deelnemers kennismaken met de activiteiten die komen kijken bij reddend zwemmen. De introductieles is bedoeld voor iedereen met tenminste het zwemdiploma A.

Inschrijven voor deze les is noodzakelijk en kan tot en met 26 augustus bij de Leidse Reddingsbrigade.

Gepubliceerd: 20 augustus 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×