Locatie:

Grandcafé van 't Huis
Catharinahof
(ingang via Catharinasteeg)
Leiden
www.mikedelferro.comAanvang:

Donderdag 13 augustus om 20.00 uur

Entree:

Vanaf 5,00 euro

Leidse Geluiden Chasin' NY presents: Vivienne Aerts & Mike del Ferro

Deze muzikale combinatie is voor de liefhebber van nieuwe livemuziek. De Leidse vocalist Vivienne Aerts, woont momenteel in New York waar zij werkt aan haar derde album. Ze speelde met namen als Dave Liebman, Peter Erskine, John Patitucci, Lee Konitz en Terri Lynn Carrington. Haar meest recente project is genaamd ‘Vervool’: een interdisciplinaire show met experimentele muziek en eetbare abstracte kunst. Daarnaast werkt ze samen met pianist Kenny Werner aan de groei van het Berklee Effortless Mastery Institute in Boston. Meer info www.vivienneaerts.com

Pianist Mike del Ferro zit niet graag stil. Hij reist de wereld over en heeft al in 116 landen opgetreden. Ook bracht hij maar liefst 17 albums uit onder zijn eigen naam. Meer info op www.mikedelferro.com

Gepubliceerd: 9 augustus 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×