Magic Circus, Nederlands Stadscircus in de Leidse regio

Met de voorstelling PROTO! start de tournee van Magic Circus voor het eerst in Leiden. Als spiegel van de maatschappij wordt met circuskunst de zin en onzin van het bestaan onder een vergrootglas gelegd. Een aanrader voor moderne gezinnen van nu die even veilig en gezellig willen ontspannen en genieten. Beleef het mee in Leiden, Leiderdorp of Oegstgeest. Niks voorgekookt. Alles live en echt!

Van vrijdag 14 t/m zondag 16 augustus staat Magic Circus bij Het GroenOord aan de Willem de Zwijgerlaan. In Leiderdorp naast Winkelcentrum de Winkelhof aan de Engelendaal/Statendaalder van dinsdag 18 t/m donderdag 20 augustus. Laatste kans in de regio is van zaterdag 22 t/m maandag 24 augustus te Oegstgeest aan de Lijtweg bij Winkelcentrum Lange Voort. Aanvangstijden zijn te vinden op de circus website.

De voorverkoop loopt via www.magic-circus.nl tot 120 minuten voor iedere show. Daarna kan er alleen nog gereserveerd worden aan de circuskassa tussen 60 en 15 minuten voor een voorstelling. De pauze is geschrapt als Corona maatregel, desondanks duurt de voorstelling toch nog 1 uur en 10 minuten. Entreeprijzen vanaf €16,-, maar in diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen.

Gepubliceerd: 7 augustus 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×