Locatie:

Gebr. de Nobel
Marktsteeg 8
2312 CS Leiden

Aanvang:

Donderdag 3 september om 19.30 uur

Entree:

Vrijwillige donatie

3voor12 Leiden Clubavond 10

Eindelijk weer genieten van échte live-muziek, oog in oog met de volgende artiesten:

Dailah is een jazzy en soul-achtige singer-songwriter uit Leiden. Ze omschrijft haar zelfgeschreven muziek als Mystery Soul, wat zowel het thema als de sfeer van haar muziek omvat.

Port of Call Music is een band, geïnspireerd door de ochtendkrant die je gisteren vergat te lezen en Lou Reed die je ongegeneerd vraagt om een glas Pernod. De band is niet bijzonder gecharmeerd over het werk van Tolstoj of The Beatles. Gelukkig zijn ze wel enthousiast over Cadillac-dromen en het sublimeren van naïeve sentimentele gedachtes.

De b-kant
Bas Bonthuis komt uit de indierockwereld, stapte over naar cabaret, en sloot zich vervolgens op om een Nederlandstalige popplaat te maken. Het resultaat was Gas Erop Klad Erin. Een album vol hoekig bespeelde instrumenten, tegendraadse, meerstemmige zangpartijen, en ritmes die soms langzaam richting de afgrond lijken te glijden. Met vijf extra bandleden werd dat album naar een podium vertaald. En omdat een band veel leuker is dan in je eentje, werd direct daar achteraan een zelfgetiteld bandalbum opgenomen: De B-kant.

Entree is gratis, maar donaties zijn welkom.
Deze editie gaan alle vrijwillige bijdragen naar poppodium Gebr de Nobel.

Gepubliceerd: 11 augustus 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×