Locatie:

Museum Volkenkunde (startpunt)
1 Steenstraat
2312 BS Leiden


Aanvang:

Zaterdag 5 september om 11.00 uur

Entree:

Gratis

Meedenk-route stationsgebied Leiden

U wordt verwelkomd buiten voor museum Volkenkunde. Daar ontvangt u een stempelkaart en een plattegrond. U krijgt een toelichting op de route en een introductie over de identiteit van het stationsgebied. Met de stempelkaart kunt u na afloop een gratis drankje afhalen op het terras van De Buurt 1.5, gevestigd in het Pesthuis. De Meedenk-onderwerpen zijn:

  • De identiteit van het stationsgebied
  • Een goed openbaar vervoer (OV)- knooppunt voor nu & straks
  • Duurzaamheid
  • Herinrichting van het Morspoortgebied, Morssingelterrein en de Connexxion locatie

Zelf een tijd en route kiezen

Bij uw aanmelding kiest u op welke tijd u de wandeling wilt starten. Dat kan tussen 11.00 en 14.30 uur. Per starttijd is plaats voor 25 deelnemers. Ieder half uur start er een nieuw gesprek op elk van de zes locaties van de Meedenk-route. Wilt u niet alle locaties bezoeken? Geen probleem, u kiest zelf de locaties waar u langs gaat. Aanmelden kan middels de groene ‘Registreer’ knop.

Samen maken we het stationsgebied!

De gemeente Leiden is bezig met het opstellen van een actueel toekomstplan voor het stationsgebied. De Meedenk-route is hier onderdeel van. Op doemee.leiden.nl vindt u meer informatie over alle activiteiten omtrent de toekomst van het stationsgebied.

Gepubliceerd: 20 augustus 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×