Locatie:

Langs de Leidse singels
www.singelbierwandeling.nl

Aanvang:

Zondag 20 september om 13.00 uur

Entree:

32,50 euro p.p.

Singelbierwandeling

Op 20 september 2020 organiseert Bierwandeling.nl de allereerste editie van de Singelbierwandeling.nl. Een stevige wandeling van bijna zeven kilometer langs acht horeca-etablissementen langs de Leidse singels.

De deelnemers maken dan gelijk kennis met het Singelpark waarvan de laatste bruggen deze zomer zijn aangelegd. Het resultaat is sensationeel waarbij een aansluitend park langs de singels is ontstaan.

Deelnemen kan door een ticket te kopen bij Bierwandeling.nl of bij de deelnemende slijters. Start vanaf 13.00 uur. Deelname aan de Singelbierwandeling kostĀ  32,50 euro p.p. Deelnemers krijgen een uniek Bierwandelingglas (15 cl), routebeschrijving en acht bierbonnen. In elke locatie wordt een stempel gezet als de Singelbierwandeling is volbracht ontvangt je op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde en een leuke attentie.

Meer informatie op www.singelbierwandeling.nl.

Gepubliceerd: 7 juli 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×