Locatie:

De Burcht van Leiden
Van der Sterrepad 5
2312 EK Leiden

www.verhalenvandestad.nl

Aanvang:

Zaterdag 19 september om 13.00 uur

Entree:

Gratis

Verhalen van de stad & Leidse Draaiorgeldag

Het evenement Verhalen van de Stad/Leidse draaiorgeldag viert in 2020 zijn eerste lustrum. De toneelgroepen Imperium en Litteris Sacrum spelen korte theaterscènes. De toon van deze scènes is modern en licht, deze middag is ook zeer geschikt als gezinsactiviteit.

Op de Haarlemmerstraat, in de Breestraat, bij station Leiden Centraal en voor de Hooglandse kerk kan het publiek genieten van draaiorgels. Het evenement is gratis toegankelijk. Ook is het die dag mogelijk een thematische stadswandeling met gids te maken.

Gepubliceerd: 15 september 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×