Locatie:

Burgemeester Goeswijn
Choorlammersteeg 1D
2311 EP Leiden

www.burgemeestergoeswijn.nl

Aanvang:

Zondag 18 oktober om 11.00 uur

Entree:

35,00 euro p.p.

De Smaakfilosofen: thee- & chocoladeproeverij

Op enkele zondagen vlak voor de feestdagen nemen Wendy Gaurié en Ted Steinebach je mee op reis tijdens hun thee & chocolade pairings.

Wil je een overwogen keuze maken voor de kerstcadeaus of vind je het interessant om meer over thee en chocolade te ontdekken? Meld je dan nu aan voor de tastings! De proeverijen worden telkens tussen 11u en 13u gegeven en er zullen wisselende combinaties worden geproefd en uitgelegd. Elke proeverij is dus weer anders! Na afloop is het ook mogelijk om de thee en chocolade mee naar huis te nemen, los of als pairing in cadeaupakket.
Wendy Gaurié
Register Vinoloog en thee expert Wendy Gaurié bestiert sinds 2017 Exclusivithee: een winkel en webshop in de binnenstad van Leiden, waar zij enkel en alleen voor de absolute top staat: Mariage Frères, Le Parti du Thé, de meest exclusieve matcha en accessoires van o.m. Bredemeijer en Zero Japan.
Ted Steinebach
Patissier Ted Steinebach woont en werkt in New York waar hij als patissier voor het beste restaurant ter wereld werkte: Eleven Madison Park***. Momenteel reizen hij en zijn vrouw (vocaliste Vivienne Aerts) de wereld rond met hun ‘Vervool Experiences’: een show waarbij kunst, muziek en desserts samenkomen. Als ambassadeur voor Original Beans chocolade vertelt hij chef en ‘chocoholic’ over hun projecten die de boeren goed betalen, bomen aanplanten en de lekkerste chocolade produceren.
Wij zullen onze thee & chocolade proeverij volgens de richtlijnen van het RIVM organiseren, en zullen voldoende ruimte tussen de deelnemers garanderen. Graag vermelden of je alleen komt of met 2 pp en of je uit hetzelfde huishouden komt.
Aanmelden: info@exclusivithee.nl of 06-47112306

Gepubliceerd: 7 oktober 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×