Locatie:

Leidse Schouwburg
Oude Vest 43
2312 XS Leiden

www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Aanvang:

Donderdag 22 oktober om 13.30 uur

Einde:

Vrijdag 23 oktober om 19.00 uur

Entree:

Vanaf 10,00 euro p.p.

Kastanjerrr Theaterfestival

De derde editie van Kastanjerrr bestaat uit een muziekvoorstelling en een workshopdag. Op donderdag 22 oktober om 13.30 uur speelt de muziekvoorstelling Buiten de lijntjes van Slagwerk Den Haag die -hoe kan het anders- buiten de lijntjes treedt. Alle kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders zijn welkom en mogen op het toneel meedoen door te luisteren én te tekenen.

Op vrijdag 23 oktober vanaf 13 uur zijn er workshops voor kinderen die zelf graag op het toneel staan, maar ook voor kinderen die liever niet in de spotlights treden. Er is keuze uit Theater, Dans & Hiphop, Musical en Decor & Techniek. Deze workshopdag is bedoelt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Na afloop mogen ouders komen kijken naar de eindpresentatie – op het toneel van de oudste schouwburg van Nederland!

De Leidse Schouwburg is zo ingericht dat bezoekers anderhalve meter afstand kunnen houden van anderen. De randprogrammering is aangepast. Bestel op tijd kaarten via de website: www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.

Gepubliceerd: 15 oktober 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×