Locatie:

Leidse Bioscopen


Aanvang:

Donderdag 29 oktober

Einde:

Zondag 8 november

Entree:

Vanaf 9,00 euro

LIFF - Edition 14,5 'No Half Measures'

Het wordt een festival van elf dagen om nooit te vergeten. Niet alleen neemt het LIFF 2020  de Leidse bioscopen over zoals ze dat al vijftien jaar doen, maar ze pakken ook het internet erbij met meerdere virtuele bioscoopzalen. Online zullen zij het opnemen tegen de grote streamingplatforms.

Editie 14,5 wordt hierdoor een uniek festival, met minder films, minder zaalcapaciteit en minder internationale gasten. Een half festival, of door de online toevoegingen juist een dubbel festival?

No Half Measures!

De capaciteit van de fysieke zalen zal worden aangepast in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM.

Sinds de oprichting in 2006 is het Leiden International Film Festival uitgegroeid tot één van de belangrijkste filmfestivals in Nederland voor films op het grensvlak van arthouse en mainstream cinema. Centraal op LIFF staat de American Indie Competition, waarin opkomende Amerikaanse filmmakers worden voorgesteld aan een Nederlands publiek.

Gepubliceerd: 29 juli 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×