Locatie:

Leidse Schouwburg
Oude Vest 43
2312 XS Leiden

Aanvang:

Zondag 25 oktober om 14.00 uur

Einde:

Zondag 22 november om 19.00 uur

Entree:

Voorronde gratis, Finale €20,- p.p.

Leids Festival van het Levenslied 2020

In het najaar van 2020 vindt het Leids Festival van het Levenslied plaats. Tijdens dit festival strijden deelnemende artiesten om de Mary Bey Bokaal. De voorronde staat gepland in oktober en de finale een maand later in november.

Meedoen
Als je passie hebt voor Nederlandstalige muziek en je niet bang bent om zelf op het podium te staan, kun je je aanmelden voor de voorronde die gepland staat op zondag 25 oktober. Vanaf 14.00 uur starten de voorrondes in verschillende cafés in Leiden. Drie juryleden beoordelen de acts en stellen uiteindelijk een selectie bestaande uit twaalf finalisten samen. Tijdens de finale die gepland staat op zondag 22 november 2020, kiest de jury wie de winnaar wordt.

Bezoeken
Uiteraard is het ook mogelijk om de optredens te bezoeken als je zelf niet optreedt. De voorrondes zijn gratis en een plaats bij de finale in de Leidse Schouwburg kost 20 euro per persoon. Meer informatie is te vinden op de website van het Leids Festival van het Levenslied.

Gepubliceerd: 20 maart 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Telefoon
071 - 5235907

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

×