Locatie:

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
2312 CS LEIDEN
info@scheltemaleiden.nl
www.scheltemaleiden.nl

Aanvang:

Dinsdag 13 oktober om 19.40 uur

Entree:

gratis

Science Café Leiden

Geïnteresseerd in wetenschap in de breedste zin van het woord? Zin om meer te weten te komen en in discussie te gaan over controversiële onderwerpen in de wetenschap? Onder het genot van een drankje en in een gezellige, informele sfeer? Dan is het Science Café Leiden iets voor jou.

In een Science Café kom je alles te weten over een onderwerp uiteenlopend van ‘kernenergie’ tot ‘de nieuwe spelling’. Nadat één of meerdere wetenschappers over het onderwerp hebben verteld, is er tijd om vragen te stellen en mee te discussiëren. Met live muziek of een uitgesproken column, altijd gezellig, informeel en gratis toegankelijk.

Gepubliceerd: 6 oktober 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×