Locatie:

www.veilingmeteenmissie.onzeveilingonline.nl
info@missieveiling-zoeterwoude.nl

Aanvang:

Zaterdag 24 oktober om 12.00 uur

Einde:

Vrijdag 30 oktober

Veiling met een missie

De online veiling gaat zaterdag 24 oktober om 12.00 uur open en sluit op vrijdag 30 oktober om middernacht. Deelnemers kunnen de hele week op elk moment bieden en bekijken of hun bod ‘nog staat’. Op de kavels kan in de veilingweek worden geboden via veilingmeteenmissie.onzeveilingonline.nl. Uit privacy-overwegingen worden alle gegevens na afloop van de veiling gewist.

De volledige veilingopbrengst wordt besteed in werkgebieden waar inwoners uit Zoeterwoude actief bij betrokken zijn. Het gaat om landen als Brazilië, India, Malawi, Nepal, Indonesië en Tanzania. De hulp richt zich vooral op verbetering van onderwijs, gezondheidszorg, opvang en leefomstandigheden. Nieuwe kavels kunnen nog tot en met woensdag 7 oktober a.s. worden aangemeld via de website.

 

 

 

Gepubliceerd: 24 oktober 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×