Locatie:

Museum Volkenkunde
Steenstraat 1
2312 BS Leiden


Aanvang:

Zaterdag 3 oktober om 15.00 uur

Entree:

Gratis

Vrije Vogels Festival: Sunday at Eight

Zaterdag 3 oktober staat de Leidse band Sunday at Eight bij Museum Volkenkunde op het podium.

Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het Vrije Vogels Festival langs unieke en meest opvallende locaties van Leiden. Hiermee wil het festival bijdragen aan de toegankelijkheid en diversiteit van Leiden als cultuurstad door nieuwe unieke plekken op de kaart te zetten. Het doel: bezoekers verrassen met een verzameling van talentvolle artiesten uit de Leidse muziek, kunst- en designwereld.

Dit wordt onder meer gedaan met instore optredens van Leidse singer-songwriters en bands met daarbij exposities van lokale kunstenaars. De organisatie doet momenteel hetzelfde in Rotterdam met het festival Pica Pica Parade.

Toegang is gratis. Het muziekprogramma wordt mogelijk gemaakt door Popunie Zuid-Holland.

 

 

Gepubliceerd: 28 september 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×