Locatie:

www.ondernemersdag071.nl

Aanvang:

Donderdag 26 november om 16.00 uur

Entree:

Gratis

Ondernemersdag071

Het zijn economisch lastige tijden! We hebben elkaar nodig voor inspiratie. Deze editie van Ondernemersdag071 vertelt Alexander Mouret, directeur van Leiden International Film Festival over de uitdagingen die dit jaar, vanwege COVID-19, op zijn pad kwamen.

Verder komen de volgende thema’s aan bod:

  • Digitalisering / bezoekerseconomie: De bezoekerseconomie staat onder druk door de maatregelen rondom het coronavirus. Organisaties die afhankelijk zijn van bezoekers schakelden daarom razendsnel om naar een online editie of aanbod. In de uitzending twee mooie voorbeelden. Te gast zijn Alexander Mouret van het Leiden International Film Festival en Amito Haarhuis van museum Boerhaave.
  • Jong ondernemerschap / innovatie / Week van de Ondernemer: Het valt niet mee om in deze tijd te ondernemen, zeker niet al je nog bezig bent aan de opbouw van je product of dienst. Je vindingrijkheid wordt op de proef gesteld, maar zeker ook je uithoudingsvermogen. We gingen op bezoek bij Unmanned Valley in Katwijk om daar de ervaringen te horen. In Leiden bracht de gemeente in de Week van de Ondernemer een (virtueel) bezoek aan zo’n tien bedrijven. In de uitzending een compilatie.
  • Gemeentelijke inspanningen voor een sterke economie: Vanuit de overheid wordt er gelukkig aan ondernemers ondersteuning geboden, maar ook gemeenten zitten niet stil. Diverse crisisteams zijn in actie gekomen. In de studio zijn te gast wethouders Yvonne van Delft (Leiden) en Jacco Knape (Katwijk) om op de gemeentelijke inspanningen een toelichting te geven.

De presentatie is wederom in handen van Gerda Schukking. Het expertpanel bestaat uit Erik Versnel (directievoorzitter Rabobank Leiden-Katwijk) en Martijn van Pelt (voorzitter VNO-NCW, stuurgroeplid Economie071), dit keer aangevuld met wethouder Yvonne van Delft.

De uitzending begint 26 november om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Informatie & aanmelden via www.ondernemersdag071.nl en sociale media.

Gepubliceerd: 16 november 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×