Kleintje Stadsgehoorzaal

De Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal presenteren: Kleintje Stadsgehoorzaal. Tijdens deze tweede, gedeeltelijke lockdown is er elke zaterdagmiddag een voorstelling voor een klein publiek, maximaal 30 mensen. Elke week een ander genre!

Beroemde verhalen gecombineerd met prachtige songs zijn de ingrediënten van deze show. Leidse Geluiden ’Round The City’ vertelt het verhaal van living legends als Chris Koenen, maar ook jong talent als Frederieke Kroone. De onvervalste Leidse sound, van jazz tot pop & blues en alles wat daar tussen in zit.

De introductie wordt verzorgd door Fons deLeMarre. De Leidse Geluiden huisband bestaat uit: Arto Boyadjian – gitaar, Johan Plomp – bas,  Sven Rozier – drums. Special guests: Chris Koenen & Lodewijk van Gorp. Young talent: Frederieke Kroone & Tijn Koenen.

Met 30 mensen zit het snel vol, maar zet jezelf vooral op de wachtlijst als je er graag bij wil zijn!

Aanvang voorstelling: 16 uur

Meer informatie via de website: www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of sociale media: Facebook/Instagram/Twitter

Gepubliceerd: 24 november 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×